gym2

Gym-on

BOLAGSFORM Inkråm

SÅLD ÅR 2013

Gymanläggning med bra lokaler och toppenläge i Nynäshamn

Nuvarande ägare har bestämt sig för att göra andra saker och vill därför sälja verksamheten till någon som brinner för detta. För att vara en konkurrenskraftig aktör på marknaden krävs också större resurser än tidigare, bl a i form av marknadsföringsinsatser. Gym-on behöver därför nu en ny stark ägare.

Nynäshamn är en kommun med drygt 25.000 invånare som expanderar i snabb takt (bl a finns nu ny motorväg och tvåspårig tågtrafik) och detta är ett unikt tillfälle etablera sig på orten.

Gym-on ligger mitt i Nynäshamns centrum (Centralgatan 16) och är det gym som ligger mest centralt på orten. Med ett soligt sydvästläge finns möjligheter att skapa en trevlig uteservering samt komplettering av lokalen med en inbjudande reception med öppens spis. Lokalerna är rymliga (450 kvm) och ändamålsenliga. Möjlighet att expandera finns i huset (stor festlokal utan pelare).

Gym-on är välkänt och har ett gott renommé. Verksamheten har fram till nu erbjudit ett stort utbud av gruppträning, gymträning och kurser. Moderna konditions- och styrketräningsmaskiner finns, likaså utrustning till gruppträning i form av bodybikes och fitnessbikes (spinningcyklar) samt bodypumputrustning.  I nuläget har gym-on ca 300 medlemmarar.

Gym-on hette tidigare Gym on the web. Läs gärna mer om verksamheten på www.gymon.se

Verksamheten har omsatt ca 1,6 MSEK de senaste åren.

2007

GRUNDAT

1

ANSTÄLLDA

2

MSEK OMS

Sålda företag