MINDRE PROFILFÖRETAG

storkok1

BOLAGSFORM Aktiebolag

TILL MARKNAD  2017

Intresseanmälan

Välkommen att kontakta oss via formuläret
nedan eller ring oss på tel 08-50 51 67 47.
  Mindre profilföretag

  Ägaren till Bolaget har varit verksam i och utvecklat företaget under drygt 20 år. Ägaren förbereder för en generationsväxling i Bolaget och med anledning av detta erbjuds nu 100% av aktierna alternativt inkråmet i Bolaget till försäljning. Detta är ett intressant tillfälle för annan aktör i branschen att växa eller för en entreprenörssjäl att bli sin egen genom förvärv av ett väletablerat och utvecklingsbart företag.

  Verksamheten:

  Bolaget är en profilexpert som erbjuder det mesta inom profilreklam. Lösningar skräddarsys efter kundens behov. Ett växande verksamhetsområde i bolaget är att hjälpa kunder med egna webbshopar varifrån kundens medlemmar m m kan beställa profilprodukter.

  Ekonomi:
  Bolaget omsätter ca 5 MSEK.

  Ägare:
  Bakgrunden till försäljningen är att ägaren trappar ner inför ett generationsskifte i Bolaget. Ägaren är öppen för att jobba kvar i bolaget under en övergångsperiod för att trygga kontinuiteten i affärerna.

  Prisidé:
  Prisidé ca 2 MSEK beroende på hur en avtalslösning konstrueras.

  Procesen:
  Processen inleds med att intressenter mot sekretessförsäkran erhåller mer information om bolaget i första hand i form av ett prospekt. Med seriösa intressenter som säljaren bedömer som lämpliga sker fortsatt process som innebär besök, samtal och erhållande av mer specifik information. Därefter lämnar intressent indikativt bud för fortsatt förhandling. Tillträde sker efter överenskommelse.

  Kontakt:
  Välkommen att beställa prospekt mot sekretessförsäkran. För ytterligare information avseende denna affärsmöjlighet ber vi er kontakta Mats-Ola Carlsson, tel 070-573 47 64 eller använd kontaktformuläret på denna sida.

  1

  ANSTÄLLDA

  5

  OMSÄTTNING

  2 MSEK

  PRISIDÈ

  Företag till salu