storkok1

BLOMSTERBUTIK

BOLAGSFORM Aktiebolag

TILL MARKNAD  2018

Intresseanmälan

Välkommen att kontakta oss via formuläret
nedan eller ring oss på tel 08-50 51 67 47.
  Blomsterbutik i attraktivt läge Nordstan

  Ägarna är aktiva i Bolaget och har drivit blomsterbutiker under många år i Göteborg. Man har jobbat hårt under lång tid och önskar nu trappa ner. Ägarna undersöker därför möjligheterna till en ny ägarbild i Bolaget och med anledning av detta erbjuds 100% av aktierna alternativt inkråmet i Bolaget till försäljning. Detta är ett intressant tillfälle för annan aktör i branschen att växa eller för bolag i angränsande bransch att komplettera sin verksamhet. Det är även en möjlighet för en entreprenörssjäl att bli sin egen och driva sin egen blombutik.

  Verksamheten:
  Butiken ligger i ett ypperligt läge i Nordens största köpcentra, Nordstan, i Göteborg. Dagligen passerar mellan 30-40.000 personer i Nordstan. Butiken (ca 100 m²) har en inbjudande atmosfär med stora skyltfönster. Butiksytan är rymlig, öppen och ljus. Butikslokalen inrymmer även ett personalrum med kontorsutrymme, lager och generösa arbetsytor för binderi.

  Ägarna har drivit blomsterförsäljning under många år i Göteborg. Den verksamhet som nu är till salu bedrivs i nyöppnad butik (2017-08-25) som man själva inrett och format.

  Ekonomi:
  Bolagets omsättning första verksamhetsåret uppskattas till ca 6 MSEK.

  Ägare:
  Bakgrunden till försäljningen är att ägarna trappar ner inför ett generationsskifte i Bolaget. Ägaren är öppen för att jobba kvar i bolaget under en övergångsperiod för att trygga kontinuiteten i affärerna.

  Prisidé:
  Priset och betalningsmodell får växa fram i en dialog mellan köpare och säljare och är beroende på hur en avtalslösning konstrueras.

  Procesen:
  Processen inleds med att intressenter mot sekretessförsäkran erhåller mer information om bolaget i första hand i form av ett prospekt. Med seriösa intressenter som säljaren bedömer som lämpliga sker fortsatt process som innebär besök, samtal och erhållande av mer specifik information. Därefter lämnar intressent indikativt bud för fortsatt förhandling. Tillträde sker efter överenskommelse.

  Kontakt:
  Välkommen att beställa prospekt mot sekretessförsäkran. För ytterligare information avseende denna affärsmöjlighet ber vi er kontakta Mats-Ola Carlsson, tel 070-573 47 64 eller använd kontaktformuläret på denna sida.

  1-2

  ANSTÄLLDA

  5-6

  OMSÄTTNING

  1-2 MSEK

  PRISIDÈ

  Företag till salu