storkok1

BILVERKSTAD

BOLAGSFORM Aktiebolag

TILL MARKNAD  2017

Intresseanmälan

Välkommen att kontakta oss via formuläret
nedan eller ring oss på tel 08-50 51 67 47.
  Lönsam bilverkstad i södra storstockholm

  Ägaren till Bolaget har varit verksam i och utvecklat verksamheten på ett framgångsrikt sätt under ca 15 år. Nu kommer ägaren att fokusera på ett nytt projekt och med anledning av detta erbjuds 100% av aktierna alternativt inkråmet i Bolaget till försäljning. Det finns även möjlighet att förvärva fastigheten som verksamheten bedrivs i. Ägaren kommer att finnas kvar i verksamheten under en övergångsperiod för att skapa en trygg överlämning. Detta är ett intressant tillfälle för annan aktör i branschen att växa eller för bolag i angränsande bransch att komplettera sin verksamhet. Det är även en möjlighet för en entreprenörssjäl att bli sin egen genom förvärv av en välrenommerad och fin verksamhet.

  Verksamheten:
  Företaget är en märkesoberoende bilverkstad som tillhandahåller tjänster som service och reparationer av personbilar samt lätta lastbilar. Företaget är väl inarbetat och man är starka på sin lokala marknad. Bland kunderna finns såväl företag som privatpersoner. I verksamheten finns 4-5 kompetenta och engagerade medarbetare. Bolaget har lokaler som är väl anpassade och i bra läge för sin verksamhet.

  Ekonomi:
  Bolaget omsätter mellan 7 och 8 MSEK.

  Prisidé:
  Priset och betalningsmodell får växa fram i en dialog mellan köpare och säljare och är beroende på hur en avtalslösning konstrueras.

  Procesen:
  Processen inleds med att intressenter mot sekretessförsäkran erhåller mer information om bolaget i första hand i form av ett prospekt. Med seriösa intressenter som säljaren bedömer som lämpliga sker fortsatt process som innebär besök, samtal och erhållande av mer specifik information. Därefter lämnar intressent indikativt bud för fortsatt förhandling. Tillträde sker efter överenskommelse.

  Kontakt:
  Välkommen att beställa prospekt mot sekretessförsäkran. För ytterligare information avseende denna affärsmöjlighet ber vi er kontakta Mats-Ola Carlsson, tel 070-573 47 64 eller använd kontaktformuläret på denna sida.

  4-5

  ANSTÄLLDA

  7-8

  OMSÄTTNING

  3-4 MSEK

  PRISIDÈ

  Företag till salu