”Under de kommande två åren efter förberedelseanalysen flerdubblade vi omsättningen och vinsten”

Vi startade vårt samarbete för flera år sedan med en värdeanalys av mitt företag. Jag fick några riktigt bra rekommendationer om hur bolagets värde kunde utvecklas och under de kommande två åren fördubblade vi omsättningen och vinsten. När det blev dags att överlåta företaget föll valet på Eriksson & Carlsson som rådgivare. De har hållit i hela processen och varit mycket professionella i alla frågor. Det bästa tycker jag ändå är det starka engagemanget och den stora erfarenheten från liknande situationer, samt deras tålamod i vissa delar av processen. Tack för en mycket lyckad affär.

Tord Erixon
Mistral Gruppen

”Detta hade jag aldrig klarat att göra själv”

Eriksson & Carlsson var professionella och kompetenta i alla delar och jag kan verkligen rekommendera dem till alla som funderar på att sälja sitt företag. Jag lärde mig mycket och hade aldrig kunnat föreställa mig att säljprocessen var så omfattande. Det blev en lyckad affär med många intressenter och detta hade jag aldrig klarat att göra själv.

Roine Lind
Tidigare ägare till Proptech

”Det viktigaste budskapet är att starta försäljningsprocessen i tid”

Det hela började när jag läste Eriksson & Carlssons bok ”Att sälja det egna företaget”. Jag närmade mig pension och insåg att jag inom några år skulle sälja mitt livsverk, ett bemanningsföretag jag startade 1999. Det viktigaste budskapet i boken var att börja försäljningsprocessen i tid. Sagt och gjort så startade jag denna process tillsammans med Eriksson & Carlsson. Vi arbetade både med annonsering och med information riktad direkt till intressanta målgrupper. Efter ett par månader hade vi funnit rätt köpare och efter ytterligare ett par månader var hela affären genomförd. Allt flöt på och läget kändes tryggt och bra. Vi är mycket nöjda med arbetsinsatsen. Ett stort tack!

Lisa Stockelberg
Svenska Pedagogpoolen AB

”En smidig och trygg hjälp vid utlösen av min kompanjon”

Stort tack för din fina hjälp vid värderingen avtalsskrivningen i samband med utlösen av min kompanjon, allt känns väldigt bra nu. Självklart kommer vi rekommendera er om vi vet någon annan som behöver liknande hjälp.

Maria Bihl
Diatermisalongen

”Att Eriksson & Carlsson varit i en liknande situation själva gynnade hela processen”

Efter att ha drivit mitt företag i nästan 40 år var det ett svårt beslut att låta sälja det. Jag hade tidigare gett Eriksson & Carlsson i uppdrag att analysera och värdera min bildbyrå och fick stort förtroende så det blev naturligt att anlita dem även vid försäljningen av den. En stor fördel med Eriksson & Carlsson är att de varit i en liknande situation själva vilket gynnade hela processen. Affären, som tog ca sex månader från start till mål, blev lyckad med en bra köpare. Eriksson & Carlsson är väldigt professionella och lätta att samarbeta med. Det är ordning och reda och jag har redan rekommenderat dem till andra entreprenörer.

Heidi Johansson
Ina Agency Press AB

”Samarbete, diskretion och en väl genomtänkt process ledde till en lyckad affär”

Jag valde Eriksson & Carlsson då de tidigare sålt företag inom min bransch, hälsovård. Förtroendefullt samarbete, diskretion och en väl genomtänkt process tror jag var de främsta anledningarna till att affären blev så smidig och lyckad. Det skadar inte att de är hjälpsamma och trevliga också.

Christer Olsson
Väsbyhälsan AB

”En otrolig trygghet ”

Det gick verkligen smidigt och det tack vare dej! Jag är så tacksam att du varit med hela tiden det ska du veta, en otrolig trygghet 🙂 Tusen tack för all hjälp!

Jeanette Nordström
Vallentuna Hunddagis