storkok1

BOLAGSFORM Aktiebolag

TILL MARKNAD  2017

Intresseanmälan

Välkommen att kontakta oss via formuläret
nedan eller ring oss på tel 08-50 51 67 47.
  Bemanningsföretag inom tunga transporter

  Ägaren har grundat Bolaget och på ett framgångsrikt sätt skapat ett lönsamt och kvalitetsinriktat företag. Verksamheten är välkänd och har drivits i över 15 år. Företaget är nu i ett skede där nästa naturliga steg är att gå från att vara ett entreprenörslett företag till ett mer moget företag med möjlighet att tillvarata företagets fulla potential. Med anledning härav vill ägaren undersöka möjligheterna för att skapa en ny ägarbild i Bolaget. Detta är ett intressant tillfälle för aktör i bemanningsbranschen att komplettera eller expandera sin verksamhet genom ett positivt förvärv i en sektor där det råder brist på chaufförer av tunga transporter. Det kan även vara en intressant möjlighet för transportföretag att få tillgång till kompetent personal.

  Verksamheten:
  Företaget är ett auktoriserat bemanningsföretag inom tunga transporter. Genom sin kompetenta personal och goda renommé är företaget en uppskattad leverantör. Basen för verksamheten är Västra Götaland. Många av chaufförerna har jobbat länge för företaget. Företaget anlitar inte personal från låglöneländer. Företaget har långa och starka relationer med sina kunder. En stor del av kunderna är åkerier och grossister inom dagligvaruhandeln

  Ekonomi:
  Bolaget omsätter mellan 10 och 12 MSEK med god lönsamhet.

  Ägare:
  Bakgrunden till försäljningen är att ägaren vill få in nya krafter i Bolaget som kan lyfta det ytterligare ett snäpp. Ägaren är öppen för att jobba kvar i bolaget.

  Prisidé:
  Prisidé ca 6 MSEK beroende på hur en avtalslösning konstrueras.

  Procesen:
  Processen inleds med att intressenter mot sekretessförsäkran erhåller mer information om bolaget i första hand i form av ett prospekt. Med seriösa intressenter som säljaren bedömer som lämpliga sker fortsatt process som innebär besök, samtal och erhållande av mer specifik information. Därefter lämnar intressent indikativt bud för fortsatt förhandling. Tillträde sker efter överenskommelse.

  Kontakt:
  Välkommen att beställa prospekt mot sekretessförsäkran. För ytterligare information avseende denna affärsmöjlighet ber vi er kontakta Mats-Ola Carlsson, tel 070-573 47 64 eller använd kontaktformuläret på denna sida.

  12

  ANSTÄLLDA

  10-12

  OMSÄTTNING

  6 MSEK

  PRISIDÈ

  Företag till salu