hander

BOLAGSFORM Aktiebolag

TILL MARKNAD  2018

Intresseanmälan

Välkommen att kontakta oss via formuläret
nedan eller ring oss på tel 08-50 51 67 47.
  Inarbetad redovisningsbyrå med utvecklingsbar kundnisch

  Ägarna till Bolaget har grundat och drivit företaget i drygt 20 år. Bolaget är nu i ett skede där nästa naturliga steg är att gå från att vara ett entreprenörslett företag till ett mer moget företag med möjlighet att tillvarata företagets fulla potential. Mot bakgrund av detta söker vi ny ägare till Bolaget. Detta är ett fantastiskt tillfälle för branschkollega att expandera sin verksamhet eller för aktör i angränsande bransch eller del av branschen att komplettera sitt tjänsteutbud. Det är även en intressant möjlighet för en entreprenörssjäl att köpa och vidareutveckla en fin verksamhet med stor utvecklingspotential.

  Verksamheten:

  Företaget är en auktoriserad redovisningsbyrå som har sin bas i Stockholm. Man har en mycket intressant kundnisch som man specialiserat sig på då större delen av företagets omsättning kommer från en stor svensk butikskedja. Ägarna har ett förflutet inom denna kedja och här finns möjlighet att vinna många nya kunder och kanske på sikt rent av skapa ett skräddarsytt helhetskoncept för att bli butikskedjans exklusiva eller huvudsakliga samarbetspartner inom ekonomiområdet.

  Ekonomi:
  Bolaget omsätter 5-6 MSEK med lönsamhet.

  Prisnivå:
  Pris får växa fram i en dialog mellan köpare och säljare och är beroende på hur en avtalslösning konstrueras.

  Processen:
  Processen inleds med att intressenter mot sekretessförsäkran erhåller mer information om bolaget i första hand i form av ett prospekt. Med seriösa intressenter som säljaren bedömer som lämpliga sker fortsatt process som innebär besök, samtal och erhållande av mer specifik information. Därefter lämnar intressent indikativt bud för fortsatt förhandling. Tillträde sker efter överenskommelse.

  Kontakt:
  Välkommen att beställa prospekt mot sekretessförsäkran. För ytterligare information avseende denna affärsmöjlighet ber vi er kontakta Mats-Ola Carlsson, tel 070-573 47 64 eller använd kontaktformuläret på denna sida.

  5-7

  ANSTÄLLDA

  5-6

  OMSÄTTNING

  2 MSEK

  PRISIDÈ

  Företag till salu