hander

ELINSTALLATÖR

BOLAGSFORM Aktiebolag

TILL MARKNAD  2015

Intresseanmälan

Välkommen att kontakta oss via formuläret
nedan eller ring oss på tel 08-50 51 67 47.
  Elinstallationsföretag i generationsskifte

  Tillfälle att förvärva en kvalitetsinriktad elinstallationsfirma med lång erfarenhet och ett starkt namn på marknaden i Storstockholm. Möjlighet för branschkollega som vill utöka sitt geografiska verksamhetsområde, expandera i Storstockholm eller för aktör i angränsande bransch som vill komplettera sin produktportfölj. Möjlighet till goda synergieffekter. Nuvarande ägare planerar för ett generationsskifte i Bolaget och därför erbjuds nu möjligheten att förvärva detta fina och välskötta företag.

  Verksamheten:
  Bolaget tillhandahåller tjänster avseende elinstallationer och service. I verksamheten finns ett brett spektra av tjänster. Verksamheten bedrivs främst inom Storstockholm där bolaget har en mycket bra marknadsposition.

  Kunder är främst byggbolag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Bolagets kunder är mycket nöjda vilket höga betyg i kundundersökningar vittnar om.

  Ekonomi:
  Bolaget har de senaste åren uppvisat en stark omsättningstillväxt och en god lönsamhet.

  Prisidé:
  Ägarnas prisförväntan är ca 10-12 MSEK.

  Procesen:
  Processen inleds med att intressenter mot sekretessförsäkran erhåller mer information om bolaget i första hand i form av ett prospekt. Med seriösa intressenter som säljaren bedömer som lämpliga sker fortsatt process som innebär besök, samtal och erhållande av mer specifik information. Därefter lämnar intressent indikativt bud för fortsatt förhandling. Tillträde sker efter överenskommelse.

  Kontakt:
  Välkommen att beställa prospekt mot sekretessförsäkran. För ytterligare information avseende denna affärsmöjlighet ber vi er kontakta Mats-Ola Carlsson, tel 070-573 47 64 eller använd kontaktformuläret på denna sida.

  35-40

  ANSTÄLLDA

  40-50 MSEK

  OMSÄTTNING

  10-12 MSEK

  PRISIDÈ

  Företag till salu