storkok1

SENIORBEMANNING

BOLAGSFORM Aktiebolag

TILL MARKNAD  2019

Intresseanmälan

Välkommen att kontakta oss via formuläret
nedan eller ring oss på tel 08-50 51 67 47.
  Mindre seniorbemanningsföretag i Stockholm säljes p g a ägarens pensionering

  Verksamheten

  Ägaren till Bolaget har drivit verksamheten sedan år 2011. Nu planerar ägaren för sin pensionering och med anledning av detta erbjuds nu aktierna eller inkråmet i Bolaget till försäljning. Detta är ett intressant tillfälle för branschkollega att expandera sin verksamhet eller för aktör i angränsande bransch att komplettera sitt tjänsteutbud. Det kan även vara ett bra tillfälle för en entreprenörssjäl att ta över och utveckla företaget vidare.

  Verksamheten:

  Företaget erbjuder hushållsnära tjänster samt bemanning. Verksamheten bedrivs i hela Storstockholm. Bolagets kunder består av såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och företag. I verksamheten finns en pool med 30-60 medarbetare som är självgående, besitter god kompetens och har lång arbetslivserfarenhet.

  Ekonomi:
  Bolaget omsätter mellan 1 och 2 MSEK.

  Prisidé:
  Pris och betallösning får växa fram i en dialog mellan köpare och säljare och är beroende på hur en avtalslösning konstrueras.

  Procesen:
  Processen inleds med att intressenter mot sekretessförsäkran erhåller mer information om bolaget i första hand i form av ett prospekt. Med seriösa intressenter som säljaren bedömer som lämpliga sker fortsatt process som innebär besök, samtal och erhållande av mer specifik information. Därefter lämnar intressent indikativt bud för fortsatt förhandling. Tillträde sker efter överenskommelse.

  Kontakt:
  Välkommen att beställa prospekt mot sekretessförsäkran. För ytterligare information avseende denna affärsmöjlighet ber vi er kontakta Mats-Ola Carlsson, tel 070-573 47 64 eller använd kontaktformuläret på denna sida.

  1-3

  ANSTÄLLDA

  1-2

  OMSÄTTNING

  0,5 MSEK

  PRISIDÈ

  Företag till salu