IT-FÖRETAG

reklambyrå

IT-FÖRETAG

BOLAGSFORM Aktiebolag

TILL MARKNAD  2018

Intresseanmälan

Välkommen att kontakta oss via formuläret
nedan eller ring oss på tel 08-50 51 67 47.
  Väletablerat IT-företag med hög servicenivå

  Ägarna till Bolaget har grundat och drivit företaget i drygt 15 år. Bolaget är nu i ett skede där nästa naturliga steg är att gå från att vara ett entreprenörslett företag till ett mer moget företag med möjlighet att tillvarata företagets fulla potential. Mot bakgrund av detta erbjuds nu aktierna alternativt inkråmet i Bolaget till försäljning. Detta är ett intressant tillfälle för branschkollega att expandera sin verksamhet eller för aktör i angränsande bransch att komplettera sitt tjänsteutbud.

  Verksamheten:

  Företaget har ett brett utbud av högkvalitativa tjänster inom t ex hosting, service, webbutveckling, support m m. Vidare så har företaget försäljning av hård- och mjukvara. Sedan många år tillbaka är företaget Microsoft Partners och numer även Google Partners. Bolaget är främst verksamt i Storstockholm.

  Bolagets kunder är små och medelstora företag inom de flesta branscher.

  I verksamheten finns 5-6 medarbetare som är självgående, besitter hög kompetens och har lång erfarenhet inom verksamhetsområdet.

  Ekonomi:
  Bolaget omsätter mellan 8 och 12 MSEK med god lönsamhet.

  Pris:
  Pris och betallösning får växa fram i en dialog mellan köpare och säljare och är beroende på hur en avtalslösning konstrueras.

  Procesen:
  Processen inleds med att intressenter mot sekretessförsäkran erhåller mer information om bolaget i första hand i form av ett prospekt. Med seriösa intressenter som säljaren bedömer som lämpliga sker fortsatt process som innebär besök, samtal och erhållande av mer specifik information. Därefter lämnar intressent indikativt bud för fortsatt förhandling. Tillträde sker efter överenskommelse.

  Kontakt:
  Välkommen att beställa prospekt mot sekretessförsäkran. För ytterligare information avseende denna affärsmöjlighet ber vi er kontakta Mats-Ola Carlsson, tel 070-573 47 64 eller använd kontaktformuläret på denna sida.

  4-6

  ANSTÄLLDA

  8-12

  OMSÄTTNING

  4 MSEK

  PRISIDÈ

  Företag till salu