bildbyrå1

Ina Agency Press

BOLAGSFORM inkråm

SÅLD ÅR  2014

Bildbyrå med 50 år i branschen till salu p g a ägarens pensionering

Detta är ett utmärkt tillfälle för den som önskar ta över en väl inarbetad verksamhet med gott renommé eller för branschaktör som vill komplettera eller expandera sin verksamhet. För den som kan öka marknadsföringsinsatserna i Bolaget och till viss del utveckla den tekniska plattformen finns goda utsikter att skapa tillväxt i verksamheten. För branschaktör finns också möjlighet att utvinna synergieffekter framför allt inom Bolagets administration.

Bolaget är en professionell och mångfasetterad bildbyrå och pressagentur med ett internationellt kontaktnät. Bolaget samarbetar med ledande bildagenturer och representerar en mängd frilansfotografer med hela världen som arbetsfält. Man representerar även skandinaviska fotografer. På Bolagets hemsida finns en digital bank med ett stort antal bilder och reportage med olika teman och motiv.

Kunder är främst de stora förlagen med olika vecko- och månadsmagasin, dagstidningar, bok- och vykortsförlag samt reklambyråer.
Bolaget har sitt kontor i Stockholm men är verksamma över hela Skandinavien, verksamheten är flyttbar. Omsättningen ligger mellan 6 och 8 MSEK.

1964

GRUNDAT

4

ANSTÄLLDA

6

MSEK OMS

Sålda företag