reklambyrå

REDOVISNINGSBYRÅ

BOLAGSFORM Aktiebolag

TILL MARKNAD  2022

Intresseanmälan

Välkommen att kontakta oss via formuläret
nedan eller ring oss på tel 070-573 47 64.
  Redovisningsbyrå med fin kundstock

  Ägarna till Bolaget har grundat och drivit företaget i snart 10 år. Bolaget är nu i ett skede där nästa naturliga steg är att gå från att vara ett entreprenörslett företag till ett mer moget företag med möjlighet att tillvarata företagets fulla potential. Mot bakgrund av detta söker vi ny ägare till Bolaget. Detta är ett bra tillfälle för branschkollega att expandera sin verksamhet eller för aktör i angränsande bransch eller del av branschen att komplettera sitt tjänsteutbud. 

  Verksamheten:
  Företaget är en auktoriserad redovisningsbyrå som har sin bas i centrala Stockholm. Man har en mycket fin kundstock där kundrelationerna är långa och mycket goda.

  Ekonomi:
  Bolaget omsätter mellan 6 och 7 MSEK med god lönsamhet.

  Prisidé:
  Prisidé ca 3 MSEK beroende på hur en avtalslösning konstrueras.

  Processen:
  Processen inleds med att intressenter mot sekretessförsäkran erhåller mer information om bolaget i första hand i form av ett prospekt. Med seriösa intressenter som säljaren bedömer som lämpliga sker fortsatt process som innebär besök, samtal och erhållande av mer specifik information. Därefter lämnar intressent indikativt bud för fortsatt förhandling. Tillträde sker efter överenskommelse.

  Kontakt:
  Välkommen att beställa prospekt mot sekretessförsäkran. För ytterligare information avseende denna affärsmöjlighet ber vi er kontakta Mats-Ola Carlsson, tel 070-573 47 64 eller använd kontaktformuläret på denna sida.

  4-5

  ANSTÄLLDA

  7 MSEK

  OMSÄTTNING

  3 MSEK

  PRISIDÈ

  Företag till salu