reklambyrå

FÖRETAGSHÄLSOVÅRD

BOLAGSFORM Aktiebolag

TILL MARKNAD  2020

Intresseanmälan

Välkommen att kontakta oss via formuläret
nedan eller ring oss på tel 08-50 51 67 47.
  Väletablerad Företagshälsovård i Storstockholm säljes p g a ägarens pensionering

  Verksamheten har bedrivits i drygt 30 år och har en stark ställning på sin lokala marknad. Ägaren har nu börjat planera för sin pensionering. Mot bakgrund av detta söker vi ny ägare till Bolaget. Detta är en intressant möjlighet för branschkollega att expandera sin verksamhet eller för aktör i angränsande bransch att komplettera sitt tjänsteutbud. Det är också ett utmärkt tillfälle för en entreprenörssjäl att förvärva en fin verksamhet att utveckla vidare.

  Verksamheten:

  Företaget är godkänd av Försäkringskassan som leverantör av företagshälsovård. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i södra Storstockholm. Kunderna är mestadels små till medelstora företag och branschspridningen är god. Kundrelationerna är långa och starka. Medarbetarna och medkonsulterna i företaget har god kompetens och lång yrkeserfarenhet.

  Ekonomi:
  Bolaget omsätter mellan 5 och 6 MSEK.

  Prisidé:
  Pris och betallösning får växa fram i en dialog mellan köpare och säljare och är beroende på hur en avtalslösning konstrueras.

  Procesen:
  Processen inleds med att intressenter mot sekretessförsäkran erhåller mer information om bolaget i första hand i form av ett prospekt. Med seriösa intressenter som säljaren bedömer som lämpliga sker fortsatt process som innebär besök, samtal och erhållande av mer specifik information. Därefter lämnar intressent indikativt bud för fortsatt förhandling. Tillträde sker efter överenskommelse.

  Kontakt:
  Välkommen att beställa prospekt mot sekretessförsäkran. För ytterligare information avseende denna affärsmöjlighet ber vi er kontakta Mats-Ola Carlsson, tel 070-573 47 64 eller använd kontaktformuläret på denna sida.

  5-7

  ANSTÄLLDA

  5-6 MSEK

  OMSÄTTNING

  PRISIDÈ

  Företag till salu