babyfrog

Babyfrog.se

BOLAGSFORM Aktiebolag

SÅLD ÅR 2013

Babyfrog.se – väletablerad barnbutik på nätet

Detta är ett utmärkt tillfälle för den som vill ta över en väletablerad webshop med gott renommé och nöjda kunder, alternativt för någon som snabbt vill komma igång med en webshopslösning även med annat innehåll än dagens.

Företaget har utvecklat en e-handelslösning som är anpassad för att kunna koppla till fler olika butiker med ett gemensamt administrativt system och lager.  I nuläget drivs en omtyckt barnbutik i webshopform. 4.500 kunder har handlat i webshopen och nyhetsbrev går ut till 7.000 abonnenter. Väl utvecklade betallösningar och fraktvillkor med bra villkor finns.

Bolaget äger ett flertal för verksamheten intressanta domännamn. Marknadsföring sker främst genom sökordsoptimering och bolaget kommer högt upp i de viktigaste sökmotorerna när det gäller ord som är starkt kopplade till bolagets verksamhet. Webshopen har ett väl utvecklat och skräddarsytt rapport- och administrationsverktyg. Det är lätt att uppdatera och lägga in produkter, få information om lagerstatus, besökarantal, inlänkning, rabattkuponger, olika valutor och språk m m.

Företaget omsatte senaste räkenskapsåret ca 500.000 SEK. Resultatet var plus minus noll men då ska man beakta att verksamheten fortfarande är inne i en uppbyggnadsfas.

Bolaget ägs av två personer som tillika är grundarna av bolaget, båda är verksamma i driften av rörelsen.  Verksamheten avyttras då de nuvarande ägarna på grund av andra engagemang inte kommer att ha tid att driva bolaget och verksamheten vidare.

2010

GRUNDAT

0

ANSTÄLLDA

0,5

MSEK OMS

Sålda företag