ehandelsföretag1

Dina butiker Sverige AB

BOLAGSFORM Aktiebolag

SÅLD ÅR 2014

E-handelsföretag med väl inarbetad barnbutik på nätet

Detta är ett utmärkt tillfälle för den som vill ta över en väletablerad webshop med gott renommé och nöjda kunder, alternativt för någon som snabbt vill komma igång med en webshopslösning även med annat innehåll än dagens.

Barnbutik på nätet med artiklar som leksaker, doppresenter, barnrumsinredning, praktiska hjälpmedel m m. Genom åren har drygt 7.000 kunder handlat i webshopen och nyhetsbrev går kontinuerligt ut till 7.000 abonnenter.

Webshopen är enkel att sköta och har ett väl utvecklat och skräddarsytt rapport- och administrationsverktyg. Det är lätt att uppdatera och lägga in produkter, få information om lagerstatus, besökarantal, inlänkning, rabattkuponger, olika valutor och språk m m. Väl utvecklade betallösningar och fraktvillkor med bra villkor finns.
Marknadsföring sker främst genom sökordsoptimering och bolaget kommer högt upp i de viktigaste sökmotorerna när det gäller ord som är starkt kopplade till bolagets verksamhet.

Företagets ehandelslösning är anpassad för att kunna koppla till fler olika butiker med ett gemensamt administrativt system och lager.

2010

GRUNDAT

0

ANSTÄLLDA

0,6

MSEK OMS

Sålda företag