event1

CLUSTRET

BOLAGSFORM Inkråm

SÅLD  2012

Fantastisk mötesplats för konferenser och events med ett unikt läge i centrala Stockholm

Företaget som är specialiserat på att arrangera fester, middagar, konferenser, mässor och events startade sin verksamhet i de unika lokalerna för fyra år sedan. Verksamheten har utvecklats snabbt och bra – idag är man 7 anställda och omsätter ca 11 mkr med god lönsamhet. Tillväxtpotentialen bedöms som mycket bra inom ramen för befintliga resurser och lokaler.

Ägarna driver parallellt en annan typ av verksamhet som man nu vill fokusera på – detta är orsaken till att man nu erbjuder denna verksamhet till försäljning.

Verksamhet/lokaler
Verksamheten bedrivs i unika och centralt belägna lokaler med öppna ytor och stor flexibilitet. Lokalerna passar utmärkt för olika arrangemang som konferenser, fester, mässor, middagar, event, företagsarrangemang mm.  Lokalerna erbjuder möjlighet till arrangemang för upp till 900 personer. I direkt anslutning till lokalerna finns ett antal mindre ”aktivites- eller grupprum” samt generösa markytor där man vår, sommar och höst i tält kan ha servering/arrangera aktiviteter för upp till 400 personer. Lokalerna är mycket väl anpassade till verksamheten och i gott skick med en bra hyresnivå.

Trots det centrala läget är möjligheterna till transporter till och från lokalerna mycket goda liksom parkeringsmöjligheterna. Och tack vare det centrala läget är de kommunala transportmöjligheterna mycket goda.

Kunder
Under de år man drivit verksamheten har man etablerat ett mycket nära och gott samarbete mer ett antal större företag som regelbundet återkommer. Ca 50 % av omsättningen idag kommer från ”trogna” återkommande företagskunder, resterande 50 % av omsättningen kommer från övriga företag, organisationer, sällskap, privatpersoner och liknande.

2008

GRUNDAT

7

ANSTÄLLDA

11

MSEK OMS

Sålda företag