reklambyrå

BOLAGSFORM Aktier

TILL MARKNAD  2019

Intresseanmälan

Välkommen att kontakta oss via formuläret
nedan eller ring oss på tel 08-50 51 67 47.
  Familjeföretag inom installation och service av värmeanläggningar 

  Detta fina familjeföretag har funnits i drygt 60 år och är ett välkänt kvalitetsföretag på sin lokala marknad. Företagets verksamhetsområde är installation och service av värmeanläggningar inom industri, fastighet & villa.

  Företaget kännetecknas av snabb och personlig service samt lösningar av hög kvalitet. Företaget gör alltid ett gott jobb. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i mellersta Sverige. Medarbetarna har mycket god kompetens och lång erfarenhet. Kundrelationerna är långa och starka.

  Bolaget omsätter i häradet 5-10 MSEK med god lönsamhet.

  Bolaget är nu i ett skede där nästa naturliga steg är att gå från att vara ett entreprenörslett företag till ett mer moget företag med möjlighet att tillvarata företagets fulla potential. En av ägarna planerar för sin pension. Mot bakgrund av ovanstående söker vi ny ägare till Bolaget. Detta är en intressant möjlighet för branschkollega att expandera sin verksamhet eller för aktör i angränsande bransch eller del av branschen att komplettera sitt tjänsteutbud. Det är även en bra möjlighet för en entreprenörssjäl att ta över en fin verksamhet och utveckla den vidare.

  Pris:
  Pris och betallösning får växa fram i en dialog mellan köpare och säljare och är beroende på hur en avtalslösning konstrueras.

  Kontakt:
  För ytterligare information avseende denna affärsmöjlighet ber vi er kontakta Mats-Ola Carlsson, tel 070-573 47 64 eller använd kontaktformuläret på denna sida.

  1957

  GRUNDAT

  4

  ANSTÄLLDA

  3

  PRISIDÈ MSEK

  Företag till salu