HÄLSOKOST

storkok1

HÄLSOKOST

BOLAGSFORM Aktiebolag

TILL MARKNAD  2018

Intresseanmälan

Välkommen att kontakta oss via formuläret
nedan eller ring oss på tel 08-50 51 67 47.
En av Stockholms mest välrenommerade hälsokostbutiker med lokal i toppläge

Verksamheten har funnits i drygt 30 år och är nu i ett skede där nästa naturliga steg är att gå från att vara ett entreprenörslett företag till ett mer moget företag med möjlighet att tillvarata företagets fulla potential. Mot bakgrund av detta erbjuds nu aktierna alternativt inkråmet i Bolaget till försäljning. Detta är ett intressant tillfälle för kedja i branschen att få butik i absolut toppläge, branschkollega att expandera sin verksamhet eller för hälsokostföretag online att skaffa sig en representationsbutik/showroom.

Verksamheten:

Företaget är en komplett hälsokostbutik som säljer kvalitetsinriktade produkter från välrenommerade leverantörer såsom t ex Saltå Kvarn, Kung Markatta och Great Earth.

Butiken ligger centralt i Stockholm på mycket bra adress och den beskrivs som trevlig och välkomnande av kunder.

I verksamheten finns 3-4 medarbetare som är självgående och har en hög serviceanda.

Ekonomi:
Bolaget omsätter mellan 8 och 10 MSEK.

Prisidé:
Pris och betallösning får växa fram i en dialog mellan köpare och säljare och är beroende på hur en avtalslösning konstrueras.

Procesen:
Processen inleds med att intressenter mot sekretessförsäkran erhåller mer information om bolaget i första hand i form av ett prospekt. Med seriösa intressenter som säljaren bedömer som lämpliga sker fortsatt process som innebär besök, samtal och erhållande av mer specifik information. Därefter lämnar intressent indikativt bud för fortsatt förhandling. Tillträde sker efter överenskommelse.

Kontakt:
Välkommen att beställa prospekt mot sekretessförsäkran. För ytterligare information avseende denna affärsmöjlighet ber vi er kontakta Mats-Ola Carlsson, tel 070-573 47 64 eller använd kontaktformuläret på denna sida.

2-4

ANSTÄLLDA

8-10

OMSÄTTNING

5 MSEK

PRISIDÈ

Företag till salu