WE Travel Group växer med köp av Reseskaparna – Eriksson & Carlsson säljarnas rådgivare i hela processen!

Tour Operators WE Travel Group har förvärvat Reseskaparna Event & Resor Sverige AB. Med Reseskaparna i koncernen förstärker WE Travel Group sitt erbjudande med såväl nya destinationer som kompetenta reseproducenter och färdledare, enligt ett pressmeddelande.

WE Travel Group består av sju researrangörer: Favorit Kultur och Temaresor, Hemslöjdsresor, Historiska Resor, Grand Tours, Indienresor, Kinaresor och Äventyrsresor. Reseskaparna är specialiserade på gruppresor för seniorer och kommer att ingå som den åttonde researrangören i koncernen.

– Med sin väldefinierade målgrupp kompletterar Reseskaparna vårt utbud på ett bra sätt. Reseskaparna har väletablerade samarbeten med pensionärsföreningar, veteranklubbar. Att grundarna Christina Wallblom och Katarina Åström stannar kvar i bolaget och tar med sig sina duktiga medarbetare är ytterligare ett plus, säger Kerstin Swanvall, vd på WE Travel Group.

Christina Wallblom och Katarina Åström, som båda har lång erfarenhet från resebranschen, startade Reseskaparna 2009. Verksamheten har haft en stadig tillväxt. Idag omsätter bolaget cirka 36 Mkr per år och har åtta medarbetare.

– Vårt fokus på innehållsrika kulturupplevelser passar bra in hos WE Travel Group. Vi är övertygade om att våra honnörsord omtanke och kvalitet kommer att förvaltas väl inom koncernen, säger Christina Wallblom, vd på Reseskaparna.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.