TriffiQ förvärvar Profilmakarna i Södertälje

TriffiQ Företagsprofilering AB har idag förvärvat samtliga aktier i Profilmakarna AB i Södertälje. Genom förvärvet skapas en av de ledande aktörerna inom profilkläder, produktmedia och yrkeskläder i Stockholm och Södertälje. Tillsammans omsätter bolagen cirka 100 MSEK per år och har ett 30-tal anställda.

Profilmakarna har sedan bolaget grundades 2001 arbetat med att stärka sina kundföre­tags varumärken med profilkläder, profilprodukter och yrkeskläder. Bolaget har en yrkesbutik och utställning i Södertälje och kunderna utgörs främst av industri- och serviceföretag. Profilmakarna kommer även fortsatt att vara en stark självständig aktör.

– Likheterna mellan våra bolags verksamhet och filosofi är stora och genom samarbetet kommer alla våra kunder att kunna erbjudas ett ännu mer komplett erbjudande för effektiv och framgångsrik företagsprofilering, säger Tommy Hedlund, VD för TriffiQ Företagsprofilering.

– Vi på Profilmakarna ser fram emot att fortsätta vår positiva långsiktiga utveckling tillsammans med våra kunder och leverantörer – och med en ny ägare som delar både våra värderingar och mål, fortsätter Joachim Marmstedt, VD för Profilmakarna.

 

TriffiQ är en av Stockholms största återförsäljare inom arbetskläder, arbetsskor och profilkläder med hög kompetens inom företagsprofilering. TriffiQ har en av stockholms största yrkesbutik och utställning i Stockholm, och en betydande andel av försäljningen sker via kundunika webbshoppar för industri- och serviceföretag samt offentlig förvaltning.

Profilmakarna är en av Södertäljes största återförsäljare inom företagsprofilering, arbetskläder, arbetsskor och profilkläder. De har en yrkesbutik och utställning i Södertäljes mest expansiva områden, och en betydande andel av försäljningen sker via kundunika webbshoppar för industri- och serviceföretag.

Ansvarig företagsmäklare har varit Mats-Ola Carlsson

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.