Eriksson & Carlsson säljarens rådgivare när A-Search förvärvar Human Search

Human Search har sitt huvudkontor i Stockholm men är verksamma över hela Sverige. Den större organisationen som bolagen skapar ger en än bättre leveransförmåga till bolagens kunder. Human Search tar också med sig en senior och erfaren personalstyrka in i den nya konstellationen.

”Att sälja det bolag jag byggt från grunden och drivit i så många år krävde verkligen rätt köpare. Av de potentiella köpare jag hade kändes A-Search helt rätt, ett seriöst och professionellt bolag som kommer att ta väl hand om Human Search’s kunder men också ta väl hand om min personal. Jag är övertygad om att detta kommer att gynna och utveckla båda företagen, då de påminner mycket om varandra, och kommer leda till en ännu starkare ställning på marknaden” säger Human Search grundare och VD Eva Jacobsson Weinefalk i ett uttalande.

”Vi ser en fortsatt hög efterfrågan gällande rekrytering av Chefer och Specialister. Vi känner även att både A-Search och Human Search väl fångat kundernas behov av en kombination av snabb och säkra leveranser samtidigt som processerna skall vara enkla för kunden” säger A-Search VD Johnny Gunnarsson.

A-Search är sedan 2015 en del av Palm & Partners Gruppen, ett HR bolag med ca 3000 anställda över landet och tjänster inom Staffing, Rekrytering, Executive Search samt Omställning.

Mats-Ola Carlsson på Eriksson & Carlsson har varit säljarens rådgivare i överlåtelseprocessen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.