Påhlsons Reklam expanderar genom förvärvet av Daylight Reklam AB – Eriksson & Carlsson har varit säljarens rådgivare

Daylight Reklam AB bildades 1985 och har kontor och utställning i Bromma. Företaget är en profilexpert där profilkläder och presentreklam är lika roligt som viktigt. Med över 30 år i branschen har företaget utvecklat goda relationer med leverantörer och fabriker och kan därmed erbjuda kostnadseffektiva lösningar till bästa möjliga kvalitet. Daylight Reklam omsätter ca 20 MSEK.

Påhlsons Reklam AB har sedan 1995 arbetat med företagsprofilering och har god kunskap och erfarenhet inom branschen. Företaget ingår i den rikstäckande Branschkedjan New Wave Profile som finns på ca 65 platser i Sverige. Efter förvärvet har Påhlsons Reklam ca 20 anställda och omsätter över 40 MSEK.

” Utvecklingen för Påhlsons Reklam går bra och det är läge för nästa expansion. Genom förvärvet av Daylight Reklam etablerar vi oss på Sveriges största marknad och kan därifrån växa vidare”, säger Staffan Påhlson, styrelseordförande i Påhlsons Reklam AB. ”Daylight Reklam är ett fint företag och vi ser fram emot att nu få lyfta det ytterligare.”

Mats-Ola Carlsson på Eriksson & Carlsson har varit säljarens rådgivare i överlåtelseprocessen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.