Indoor Energy satsar mot bostadssektorn med förvärvet av Climapac – Eriksson & Carlsson var säljarens rådgivare

Från och med den 1 februari 2022 blir Climapac Stockholm en del av Indoor Energy-koncernen. Climapac Stockholm är ett specialiserat lösnings- och servicebolag med fokus på flerbostadsmarknaden. Climapac Stockholm har sedan starten 1994 hjälpt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att optimera sina energisystem.

Grundare och VD Ola Grängfelt berättar varför han valt Indoor Energy: Vi valde Indoor när det var dags för generationsskifte. Indoor är ett bolag som vi upplever delar Climapacs visioner, och vi tror att det är en ägare som kan fortsätta driva våra idéer framåt till gagn både för vår personal och våra kunder.

Climapac Stockholm är ett företag som sticker ut i branschen med sin unika profil och ett framgångsrikt, specialiserat tjänstekoncept för flerbostadsmarknaden. Det finns ett tydligt kundfokus och en spetskompetens som vi vill bevara och bygga vidare på. Ambitionen är att Climapac Stockholm ska gå i bräschen för att driva och växa affären i det här kundsegmentet. –– En viktig motor för det blir att nyttja synergierna som uppstår när bolaget nu blir en del av Indoor-familjen, säger Indoors VD Mats Bjelkevik.

Ansvarig företagsmäklare har varit Mats-Ola Carlson Eriksson & Carlsson Företagsrådgivarna AB

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.