Indoor Energy förvärvar Kumla Oljeservice – Eriksson & Carlsson har varit säljarnas rådgivare

Indoor Energy fortsätter att stärka sin position som Sveriges ledande serviceaktör inom kyla, värme, ventilation och styr- och reglerteknik. Nu genom förvärvet av det anrika bolaget Kumla Oljeservice som har unik spetskompetens gällande service och konvertering av oljepannor.

Mer än 60 års erfarenhet av att värma industrier samt små och stora fastigheter.
Kumla Oljeservice startades 1954 av bröderna Hendry och Fred Sigfridsson och har gått i generationer till dagens ägare; Conny, Karsten och Stefan. Nästa generation var inte beredd att ta över familjeföretaget så vi behövde hitta en annan lösning berättar Conny Sigfridsson. – Valet föll på Indoor Energy, ett liksom vi ägarlett bolag som sätter kunden i centrum och där vår spetskompetens värderas och kan överföras till flera duktiga tekniker. Vi ser alla fram emot att fortsätta resan tillsammans med Indoor även om jag själv kommer att trappa ner säger Conny som är 67 år.

Frågeställningen om energi- och miljökraven är i fokus i både storstad och på landsbygd
Efterfrågan på energieffektiva lösningar och kraven på en högre och smartare servicenivå ökar. Indoor Energy har utvecklat en metod som sänker både energiförbrukning och kostnader för fastighetsägare. – Våra medarbetare har ett grundläggande engagemang i energifrågan och för oss är det en nödvändighet att anställa rätt personer för att inte bara möta, utan också leda utvecklingen i att sänka energiförbrukningen i Sveriges fastigheter, säger Mats Bjelkevik, VD på Indoor Energy

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.