Eriksson & Carlsson säljarens rådgivare när Indoor Energy förvärvar VVS Analys i Stockholm

Från och med årsskiftet blir VVS Analys en del av Indoor Energy. Ben Lervik, som startade VVS Analys 1997 valde Indoor Energy när det var dags att lösa successionen. Indoor Energy har lång erfarenhet av att ta väl hand om både medarbetare och kunder.  

– För mig har det varit viktigt att hitta en lösning som är långsiktigt bra för både medarbetare och kunder, därför har jag också involverat våra tekniker i processen och vi har tillsammans valt Indoor, säger Ben Lervik VD och grundare till VVS Analys.

Vi värnar om kultur och värderingar
För oss är det viktigt att kultur och värderingar stämmer när vi förvärvar företag. Med VVS Analys kände vi direkt att det klickade. Vi har lärt känna varandra och byggt ett ömsesidigt förtroende. Vi gillar hur VVS Analys, liksom Indoor, varit fokuserade på hög teknisk förmåga och att skapa egna tekniska lösningar direkt åt våra slutkunder. Att driva serviceföretag handlar om att hela tiden sträva efter att utveckla och attrahera specialister. Koncernen Indoor Energy har idag över 30 specialister, dvs medarbetare som är bland de absolut skickligaste i Sverige inom sitt teknikområde. Det gör att vi dels skapar ett högre kundvärde men också att vi kan utbilda medarbetare internt och ständigt öka vår kollektiva förmåga.

Om Indoor Energy

Indoor Energy har precis som VVS Analys sitt huvudfokus på helheten, dvs samspelet mellan  kyla, värme, ventilation och styr- & reglerteknik. Med det i fokus kan vi på ett smartare sätt sänka energiförbrukningen i fastigheter och Indoor Energy är ledande inom energi- och klimatomställning. I och med förvärvet av VVS Analys stärks Indoors närvaro i Stockholm ytterligare. Indoor är stora nog att hantera stora komplexa uppdrag och samtidigt små nog att vara flexibla och ha nära relationer med sina kunder.

– Ensamma kommer vi inte att rädda klimatet. Ingen kan göra allt men alla kan göra något, säger Mats Bjelkevik VD Indoor Energy.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.