Assemblin Ventilation förvärvar JVT Vent, ett väletablerat ventilationsföretag i stark tillväxt. Eriksson & Carlsson har varit säljarens rådgivare.

Företaget är en komplett leverantör inom ventilationsområdet, både avseende entreprenader och service. JVT har kontor i Kungälv och med 30 medarbetare omsätter företaget ca 60 miljoner kronor per år, huvudsakligen i Göteborgsregionen.

– Vi är glada över att ha fått möjligheten att förvärva JVT Vent. Förvärvet förstärker Assemblin i en nyckelregion och tillsammans ska vi skapa fortsatt tillväxt i väst. JVT är ett framgångsrikt företag med ett starkt kunderbjudande och en bra position på marknaden i regionen, säger Håkan Ekvall, chef för affärsområde Ventilation.

– Redan när vi inledde våra samtal under våren stod det klart att vi är två företag som drivs av samma ambitioner och värderingar kring medarbetarkompetens, kundnöjdhet och kvalitet. Tillsammans med Assemblin kommer mina medarbetare och jag forma vägen framåt, säger Johnny Rafstedt, VD och ägare JVT Vent AB och blivande filialchef för Assemblin Ventilation i Kungälv.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.