Bildmallar test12

BOLAGSFORM Aktiebolag

TILL MARKNAD  2016

Intresseanmälan

Välkommen att kontakta oss via formuläret
nedan eller ring oss på tel 08-50 51 67 47.
Sportresebyrå med stor potential

Ägaren till Bolaget har grundat och drivit företaget i ca 10 år. Bolaget är nu i ett skede där nästa naturliga steg är att gå från att vara ett entreprenörslett företag till ett mer moget företag med möjlighet att tillvarata företagets fulla potential. Ägaren tror väldigt mycket på verksamheten och är intresserad av att stanna kvar i verksamheten och då gärna med en viss kvarvarande aktiepost. Mot bakgrund av detta detta erbjuds nu aktierna alternativt inkråmet i Bolaget till försäljning. Detta är ett intressant tillfälle för reseföretag att komplettera sitt tjänsteutbud med ett attraktivt produktsortiment.

Verksamheten:

Bolaget är idag en av de ledande aktörerna i Sverige inom sportresor. Företaget erbjuder både paket och skräddarsydda resor med flyg, hotell & biljetter. Kunderna finns över hela Sverige då försäljningen sker via telefon och webben. Företaget har långa och goda leverantörsrelationer vilket är viktigt i denna bransch. För de klubbar som företaget erbjuder fotbollsresor till har man avtal och direktkontakt vilket gör att man kan erbjuda attraktiva biljetter till bra pris.

Ekonomi:
Bolaget omsätter mellan 20 och 30 MSEK.

Prisidé:
Pris och betallösning får växa fram i en dialog mellan köpare och säljare och är beroende på hur en avtalslösning konstrueras.

Procesen:
Processen inleds med att intressenter mot sekretessförsäkran erhåller mer information om bolaget i första hand i form av ett prospekt. Med seriösa intressenter som säljaren bedömer som lämpliga sker fortsatt process som innebär besök, samtal och erhållande av mer specifik information. Därefter lämnar intressent indikativt bud för fortsatt förhandling. Tillträde sker efter överenskommelse.

Kontakt:
Välkommen att beställa prospekt mot sekretessförsäkran. För ytterligare information avseende denna affärsmöjlighet ber vi er kontakta Mats-Ola Carlsson, tel 070-573 47 64 eller använd kontaktformuläret på denna sida.

3-5

ANSTÄLLDA

20-30

OMSÄTTNING

12-16 MSEK

PRISIDÈ

Företag till salu